Junts pregunta a l’equip de govern sobre la nova incorporació a la policia local

L’alcaldia ha delegat les funcions de cap de la policia local, mentre el sotsinspector estigui de vacances, a un nou caporal que arriba a Tiana en comissió de serveis. El nou agent és l’exregidor de seguretat ciutadana de Montgat i policia local, Tomàs Cabrejas. El nomenament no es va notificar als grups municipals i Junts va preguntar al ple els motius de la nova incorporació i les funcions que se li han encarregat.

El portaveu de Junts, Isaac Salvatierra, va fer una bateria de preguntes a l’alcaldessa:

  • És cert que entra en comissió de serveis un nou caporal i que hi ha previst que faci de cap de la policia durant les vacances del sotsinspector?
  • Si és cert, ja que és un caporal i no té un rang superior, per què no s’ha prioritzat la promoció interna donant aquestes funcions a un caporal de la policia local?
  • Tot aquest moviment és per arraconar el cap de la policia local que té el rang de sotsinspector?
  • Quina formació té aquesta persona que s’incorpora que el faci millor que els altres caporals de la policia local? Té estudis superiors? Quins estudis té?
  • Quin perfil té aquesta persona si ha d’assumir les tasques de cap de la policia local.

 

Ester Pujol va assegurar que Cabrejas és la persona per desenvolupar el seu model de policia local i que es farà una Junta de Portaveus per informar de com està actualment el cos i quins són els objectius a desenvolupar.

Reunió de Junts amb Cabrejas

Un equip de Junts per Tiana es va reunir fa uns dies amb Tomás Cabrejas per conèixer de primera mà quin és el seu model policial i amb quina missió s’incorpora a la policia local de Tiana. A la reunió hi van assistir els regidors de Junts, Isaac Salvatierra i Cristina Comas, i la regidora a l’ombra de Seguretat, Gemma Liñán.

Qui és Tomás Cabrejas?

20726_cat_ESCALA_INF_150_150Barcelona, 1976. Formació Professional de 1r grau en Electricitat i Electrònica. Feines d’hostaleria. Als 20 anys comença la carrera en l’àrea de seguretat privada. L’any 2000 entra a la Policia Local de Montgat i el 2008 és caporal. Delegat del personal funcionari, responsable de les policies locals de Catalunya d’UGT. Del 2011 al 2015, regidor de Sostenibilitat i Policia a Montgat.

FONT: Montgat.cat

Et pot interessar

Un Comentari

  • ramonsanchofortichramon 23 de novembre de 2015   Reply →

    Ya sabeis lo que opino (( no de este hecho concreto del Cami de L’alegria )) sino del FONDO Y FORMA de hacer SIEMPRE CON EGOISMO PARA BIEN DE SUS INTERESES de la IMPUTADA. El ultimo ejemplo es lo de este “” nuevo cabo””, elegido y promocionado solo por ella (( dejando al margen a todos los demás))
    Ya sabeis que al JEFE JUAN de la policía, la IMPUTADA SE LO QUIERE “cargar”. Son rencillas personales Y ESTO SALVATIERRA SE LO DEBE DECIR EN VOZ MUY ALTA, tirándoselo a los “morros”, para que se lo coma–o mejor “trague”–
    Con vuestro estilo TAN CIVILIZADO, no conseguiréis ACORRALARLA y sobre todo `PONERLA EN RIDICULO. A las malas personas como ella,se las debe tratar con EXTREMA DUREZA (( sino sabeis :venid a mi casa y os dare lecciones de como “” JODER A UNA IM_PUTA_DA””….sin tocarle un pelo……

    Por otra parte espero que Gemma me de el listado de COBROS ANUALES POR CONCEPTOS, de todos los que Mandaban ?? en el ayuntamiento, el año fiscal de 2014…para ver entre otros lo que “mangaba NOLIS””

    Los médicos y personal de Centro de Salud, desde las recepcionistas TRABAJAN MUY BIEN. Incluso fuera de horas se preocupan de sus “clientes”. Si vuestra intención es ” HACER COSAS, por hacer algo”” he de deciros que NO ES EL CAMINO: PREOCUPAOS DE TEMAS SERIOS: en el mes de Nov .debería ser PUBLICO EL BORRADOR DEL PRESUPUESTO ordinario + extraordinario + imprevistos para 2016. Y EN DICIEMBRE HACER UN PLE EXCLUSIVO PARA ESTE ORDEN UNICO DEL DIA. Y CONSEGUIR QUE RUEGOS Y PREGUNTAS (( si hay que cambiar la Norma, se cambia)) CONSTEN EN ACTA…..Si sabeis reunir un numero de `personas y preguntas para hacerle en el PLE, podeis CONSEGUIR PONERLA A PARIR Y QUE PIERDA LOS NERVIOS.
    Ademas tenieis mis MULTIPLES escritos SELLADOS y que podeis conseguir copias en el REGISTRO MUNICIPAL. Hay suficientes temas para JODERLA

    Espero acuse de recibo de este, mi escrito
    fdo ramon
    PD : Lo que si fue muy serio y no SUPISTEIS HACER LEÑA, es que los “menores de edad” estuvieran en la plaza del Ayto poniendo papeletas en sus manos…y que la mayoría de asistentes fuera del PSOE.
    A esto le llamais DEMOCRACIA. ?? PORQUE VOSOTROS NO CAMBIAIS ESTA VULGAR PALABRA, por una mas difícil de tener :: INTELIGENCIA ( esta es irreprochable….y no la tiene …quien no es inteligente , con titulo universitario –DE VERDAD–y no estas “chapucillas que me dais como “””” ESTUDIOS””” del nuevo cabo…. que son de pena

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.