Junts obre el debat de les dietes dels regidors

Junts per Tiana ha votat en contra de les remuneracions dels regidors perquè troba excessiu cobrar les quantitats actuals en concepte de dietes. Alguns tinents d’alcalde arriben als gairebé 1.300€. L’agrupació d’electors defensa cobrar per la dedicació no per l’assistència a les reunions. I així ho ha exposat el portaveu, Isaac Salvatierra:

“La nostra proposta és posar un topall de 1.000€. La manera més transparent de cobrar no són les dietes. No dic que es cobri menys per dedicació”.

L’alcaldessa, Ester Pujol ha recollit la proposta de Junts sobre les dietes per estudiar-la de cara al setembre i incloure-la, si s’escau, al pressupost del 2016. CIU s’ha afegit a la petició de Junts. ERC s’ha defensat dient que els regidors treballen moltes hores.

Aquí teniu la notícia sobre el debat obert per Junts al ple que n’ha fet Ràdio Tiana-La Local.

Junts per Tiana troba excessives les dietes “per assitència”

Junts ha votat en contra del punt que inclou les remuneracions en dietes, s’ha abstingut en tot el que fa referència a l’organització del Govern en comissions informatives i organismes col·legiats, i ha votat a favor del règim del sessions del ple tot i fer constar que un canvi d’hora s’hauria de comunicat a tots els grups. L’alcalessa ha recollit la proposta i ha anunciat que el ple podria avançar-se encara més. Des de fa més de 20 anys que es fa a les 20h. Aquest mandat els plens seran a les 19h.

El portaveu de Junts s’ha ofert al Govern per treballar plegats en tot el que fa referència a la transparència.

Les intervencions de Junts en aquest ple extraordinàri, on els grups de l’oposició no han pogut presentar mocions, precs ni preguntes, queden reflectides en aquest comentari de la premsa local:

“El periodista Isaac Salvatierra serà qui ocuparà aquest càrrec (portaveu). El comunicador promet ser un dels regidors de l’oposició més durs amb el govern. En aquest ple del cartipàs ha demanat explicacions sobre la “filosofia” que hi ha al darrera i sobre les prioritats de cada regidor i regidora. Salvatierra s’ha ofert, també, a participar en matèria de “transparència”.

Altres notícies del ple

El ple del cartipàs punt per punt

PSC: Cultura, seguretat i urbanisme; ERC: Educació i serveis socials

Olga Rué (CIU) líder d’una nova oposició amb Junts per Tiana

 

El ple en 15 tuits

 

 

 

Et pot interessar

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.