Junts, tercera força política

Junts ha recollit 725 vots. És la tercera força política del poble i obté 2 regidors. Isaac Salvatiera i Cristina Comas entren al nou Ajuntament. És la primera vegada que una agrupació d’electors entra a l’Ajuntament i la primera vegada que un grup  nou salta a la tercera posició de cop. Junts es va presentar com a agrupació d’electors el mes de març i en dos mesos ha aconseguit el suport del 18’44% dels votants.

El missatge del poble

El cap de llista de Junts, Isaac Salvatierra valorava en directe a Ràdio Tiana els resultats en positiu i llegint el missatge que ha donat el poble a les urnes: “Ha quedat repartit. Però crec que ens fa ser més responsables a totes les forces polítiques per arribar a grans acords i treballar tots pel poble. És el missatge que ens han donat els ciutadans de Tiana de treballar entre tots, d’estendre les mans”.

En total han votat 3.960 tianencs i la participació ha estat del 60,91% , tres punts per sobre de fa 4 anys.

 

resultats

Taula de resulstats provisionals del Ministeri de l’Interior

 

Junts farà la valoració de resultats aquest dimarts en una assemblea oberta a tots aquells que ens heu votat, els que us voleu afegir al projecte activament i a la resta de tianencs que s’hi vulguin afegir.

Junts per Tiana es va presentar com a agrupació d’electors el 28 de març. Per nosaltres era inimaginable rebre aquest suport ampli en aquell moment. Gràcies a tots els que ens heu votat i a tots els que d’una manera o altre heu ajudat a donar forma al projecte.

JUNTS-7_mini

3 comments on “Junts, tercera força política

  1. Alejandro Ortiz Ponce ha dit:

    Felicidades por el buen resultado en estas elecciones, resultado que conseguisteis con gran esfuerzo y en tan poco tiempo. Esto quiere decir que estáis en el camino correcto y espero que en las próximas elecciones seáis el número uno. Felicidades!

Què n'opines?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada