Junts és millor

Vine a conèixer per què Junts és millor. Aquest divendres tanquem la campanya amb un acte a la Sala Albéniz. El cap de llista, Isaac Salvatierra, exposarà els punts claus del programa que Junts vol executar en el cas que arribi al govern de la vila.

Junts ha volgut reflectir durant la campanya la manera de fer que l’agrupació d’electors portaria a terme en el cas de governar. Per això, el programa Un poble més viu es va presentar al carrer i amb música a les botigues, i el més verd, amb una passejada per les masies i l’entorn del poble.

L’últim acte de la campanya estarà centrat en la gestió que Junts vol tirar endavant des de l’Ajuntament. Amb una llista preparada per assumir la responsabilitat en diferents regidories i un alcaldable, Isaac Salvatierra, especialitzat en la gestió d’equips.

DEBAT ELECTORAL-31

Durant l’acte, que té una durada prevista d’entre 30 a 45 minuts, podreu llegir el programa de Junts per Tiana escrit en braille que el número 12 de la candidatura, el campió paralímpic Jordí Marí, ha fet i vol regalar a l’Ajuntament de Tiana un cop passi el 24 de maig.

L’acte és divendres, a les 21 h., a la Sala Albéniz del Casal.

J-es-M2

Et pot interessar

Un Comentari

Què n'opines?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.