“No us vull demanar el vot, me’l vull guanyar”

Junts per Tiana ha arrencat la campanya electoral a les Caves Parxet amb un sopar senzill a peu dret, envoltat de veïns de Tiana interessats a conèixer el model de poble de la primera agrupació d’electors de la història de la democràcia tianenca. Vells coneguts i nous per conèixer han tret el cap a la masia de can Parxet on han fullejar per primer cop el programa electoral que el proper cap de setmana rebrà tothom a casa seva.

“No us vull demanar el vot, me’l vull guanyar”, ha dit el cap de llista de Junts, Isaac Salvatierra, en el discurs d’obertura de campanya. L’acte ha servit per presentar el programa electoral (el podeu llegir aquí) de Junts, centrat en un poble més transparent, més viu i més verd. Els assistents s’han pogut endur el llibret que Junts repartirà la setmana que ve casa per casa i on es recull el programa electoral.

“Hem cuinat el programa a foc lent”, ha assegurat Salvatierra mentre explicava el procés participatiu que ha servit de base per anar construint la proposta electoral de Junts. “Només us demano 20 minuts del vostre temps; 20 minuts per llegir-vos tot el programa de dalt a baix, estic convençut que us agradarà”, ha afegit. “Si després de llegir-vos-el, ens voleu fer aportacions també seran ben rebudes: la cuina a foc lent també va bé rectificar-la de sal”.

 

INICI CAMPANYA - PARXET - CARTELLS-16

El projecte de Junts aposta per la transparència, la regeneració democràtica, la participació ciutadana, la igualtat d’oportunitats, el poble educador, la promoció econòmica, l’ecologisme urbà, la cultura i el patrimoni. Can Parxet recull part d’aquesta història col·lectiva, ecològica i econòmica del poble. Com ha explicat la Rosa Gil, número 8 de la llista, “Per alguns de nosaltres forma part de la nostra història particular. Els meus avis van ser durant molts anys els masovers de la finca i jo de petita m’hi vaig passar llargues estones. Can Parxet ha estat també un dels motors econòmics del poble. Les vinyes han donat feina a famílies de Tiana i les caves, renom al poble portes en fora. ”

Rosa Gil

L’acte de can Parxet no hagués estat possible sense la col·laboració de l’Anna Simon i Ramon Prat de Pratson. Ni tampoc sense l’equip de cuina de Junts per Tiana. En Toni Margalef i la Teresa Mas van organtizar i servir un catering que va volar.

INICI CAMPANYA - PARXET - CARTELLS-32_mini

Junts va cuinar i servir el sopar, va servir el cava i el vi i després va sortir amb quatre cotxes equipats amb escales, cordes i els cartells i les pancartes a fer l’enganxada.

 

INICI CAMPANYA - PARXET - CARTELLS-103_mini

Et pot interessar

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.