Aquest és el poble que volem

D’aquí unes hores arrenca la campanya electoral. Per primera vegada, una agrupació d’electors es presenta a unes eleccions municipals de Tiana. Som un grup de veïns i veïnes que impulsem des de fa mesos un procés de regeneració democràtica per fer un gir a l’Ajuntament. Creiem que ha arribat l’hora de canviar la manera de governar. I que cal fer-ho amb un projecte estrictament local.

Volem un Ajuntament més obert al poble. Fer de la llei de la transparència un punt de partida, un canvi cultural en la relació del ciutadà amb el seu ajuntament. Volem un govern dialogant. Amb sentit comú. Que escolti els veïns i que arribi a grans acords amb l’oposició. Sense guerres partidistes interessades, buides, de la vella política en descomposició. Un dels punts centrals del nostre programa electoral és el Consell de la Vila, fòrum central del debat ciutadà i control popular de l’acció de govern. Volem dibuixar el poble del futur, modern i avançat. I per això calen grans acords entre tots.

Comencem a sortir de la crisi i no podem repetir els errors que la van provocar. La transparència, el dret de tot ciutadà a tenir accés a la informació municipal, és una mesura anticorrupció, contra el tràfic d’influències i la malversació de fons públics, que cal aplicar sense matisos ni escenificacions. Això implica un canvi profund en la gestió de la informació municipal. No acceptem un rentat de cara per anar tirant. No podem començar de nou amb les mateixes bases. Cal un equip honest, jove, preparat, valent i amb ganes que estigui disposat a liderar-ho. Que tingui empatia amb els treballadors municipals per escoltar-los i treballar en equip, aprofitant el seu talent, a través d’un sistema horitzontal en què tothom sigui important.

ISAAC-2Som de Tiana perquè hi vivim, des de fa molt o des de no fa gaire. El paisatge, els referents urbans: l’entorn és memòria col·lectiva. Hi tenim vincles emocionals i no els volem perdre. No es pot administrar Tiana com un suburbi benestant de Barcelona. Cal entendre el poble i actuar amb enginy i respecte.

Volem un poble viu per treballar-hi, comprar i fer-hi activitats. Un poble verd pensat per als vianants. Un poble educador, amb igualtat d’oportunitats. Una vila d’art i cultura. Un poble amb memòria, que miri al futur.

Aquest és el poble que volem. Esperem que us il·lusioni tant com a nosaltres. Estem preparats i preparades. I ho farem JUNTS.

 

Aquí pots llegir el programa electoral. Un poble més transparent, més viu i més verd. I un compromís.

I aquí pots coneixe’ns millor.

  Programa electoral, eleccions municipals 2015 (8,9 MiB)

 

Et pot interessar

Un Comentari

  • alejandro ortiz ponce 7 de maig de 2015   Reply →

    El programa me parece excelente y espero que vean el triunfo de su organización el 24 de mayo. Saludos desde México

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.