Tret de sortida de campanya a can Parxet

Vols ser el primer a conèixer el nostre programa? El rebreu a la bústia de casa, però dijous a les 21 hores, qui vingui a Can Parxet, ja el podrà llegir.
Farem un sopar a peu dret per agraïr la col·laboració de tots els que l’heu fet possible i per començar la nostra primera campanya electoral.

Dijous 7 de maig, quan faltin només 3 hores per l’inici de la campanya electoral , si veniu a can Parxet ja podreu fullejar el programa i compartir una estona amb tots nosaltres per agafar forces just abans de la tradicional enganxada de cartells.

Com hem arribat fins aquí?
El 17 de gener vam obrir un procés participatiu amb l’objectiu de crear un programa electoral i presentar-nos a les municipals com a agrupació d’electors. A les reunions a la Sala Albéniz hem parlat d’educació, promoció econòmica, comerç, mobilitat, transparència, participació, cultura… I han sortit dues-centes propostes que estan incloses en el nostre programa electoral. Hem recollit idees de veïns, però també hem convidat especialistes de cada un dels àmbits: economistes, arquitectes, enginyers, mestres, tècnics de cultura, artistes… Han estat ells també els qui han supervisat el programa electoral perquè sigui un projecte realista i es pugui tirar endavant.

Del disseny i edició del programa, així com les fotografies i il·lustracions se n’ha encarregat un equip de professionals tianencs dirigit per Jordi Santamaria del que en formen part Mario Tarragó, Oriol Casanovas i Guillem Cuní. A ells també els volem agraïr el seu talent, dedicació i implicació en el projecte perquè el programa de Junts sigui una mostra més de la Vila d’art i cultura que ens agrada.

Per tot això ens fa il·lusió compartir amb totes les persones que han fet possible el programa (des dels debats a la Sala Albéniz fins a l’edició del llibret) i els que estan participant d’una manera o altra amb el projecte i la campanya, una bona estona just abans d’encarar la recta final cap a les eleccions: El tret de sortida de la campanya electoral.

A les 00h hi haurà l’enganxada de cartells. Qui vulgui pot venir i formar un dels equips que s’enfilaran a les escales per penjar la publicitat electoral.

  Programa electoral, eleccions municipals 2015 (8,9 MiB)

[flickr_set id=”72157652587089432″]

Et pot interessar

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.