Ole Thorson i la mobilitat

L’expert en mobilitat i enginyer de camins Ole Thorson assessora Junts en el programa de mobilitat. Analitza les propostes que van sortir de la jornada de treball.

Dissabte 28 de febrer va participar en el debat sobre urbanisme, obra pública, mobilitat i transport públic.  Thorson té un extens currículum. Està considerat uns dels cracks de la mobilitat sostenible a nivell mundial. Va viure durant uns anys a Tiana.

La seva experiència a nivell professional i el seu coneixement del poble, el fa una persona especialment interessant alhora de dissenyar el programa electoral i assessorar els tianencs que facin les seves propostes.

 

Qui és Ole Thorson?

OLE THORSON (Copenhaguen, 1941)

Ha treballat en l’àmbit de la mobilitat des de la seva graduació a Copenhaguen com a enginyer de camins el 1964. Des de 1972 és director de la Consultoria de mobilitat: INTRA (Ingeniería de Tráfico, SL), situada a Barcelona, en la qual hi participen deu col·laboradors amb títol universitari, a més d’altres tretze treballadors.

Thorson és Dr. Enginyer en Seguretat Viària per la DTU de Copenhaguen i enginyer de Camins per la UPC de Barcelona. Professor associat de
la UPC en transport de 1989 a 2007. Enginyer de trànsit (de 1970 a 1980) i enginyer en cap de la planificació de la mobilitat a l’Ajuntament de
Barcelona (1980-1989). El seu treball professional s’ha desenvolupat en l’àmbit de la mobilitat sostenible i segura i també en altres àmbits relacionats amb la mobilitat en general i especialment en aspectes de la mobilitat humana.
Paral·lelament al treball com a consultor ha participat activament en l’educació i la difusió amb escrits i conferències per a transmetre el missatge de la mobilitat sostenible i segura.
Participa a les ONG’s Associació espanyola de prevenció d’accidents de trànsit (de la qual n’és president), a la Federació Internacional de Vianants IFP (que també presideix) i en d’altres organitzacions cíviques.
Reflexions d’Ole Thorson sobre la mobilitat al Maresme

 

Ole Thorson als mitjans

La Vanguardia

El Periodico

Diari Ara

 

Et pot interessar

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.